DOJO

 

DEN SUI AIKIDO DOJO

Klubbens navn afspejler dens sigte:

  • ”Den” betyder at transmittere, at "give videre"
  • ”Sui” betyder vand.

Essensen af Aikido er som vand. Vand er blødt at røre ved og rummer samtidigt en kraft, der kan slibe selv de hårdeste klipper runde. Vand flyder, vand er energi, vand giver liv til alt der lever på jorden. Vand er dermed et stærkt billede på det energi flow, der karakteriserer veludførte Aikido teknikker, hvor man flyder sammen med et angrebs energi og med smidighed, vedholdende indre kraft og fokus, opløser dets destruktive karakter.

 

Sigtet med klubben er at bringe flest mulige af dens elever op på det højest tænkelige tekniske niveau, gennem glædesfyldt træning, med vægt på gensidig respekt og nærvær.

 

Alle kan træne Aikido

- og vi inviterer dig til at deltage i oplevelsen!

 

Morten Kjærgaard

Dojo-cho

Det højeste gode er som vand.

 

Vand giver næring til de titusind ting

 

og alligevel bestemmer det ikke over dem.

 

Det søger de lave områder, som mennesker ringeagter,

 

og finder tao ( Tao Te King)

 

Medlem af Dansk Aikido Forbund og Takemusu Aikido Danmark

Den Sui Aikido Dojo blev grundlagt i 2013 og er medlem af Dansk Aikido Forbund og Takemusu Aikido Danmark. Herigennem er vi også forbundet til Hombu Dojo i Japan. Hombu Dojo er hovedsædet for Aikikai, et internationalt Aikido forbund, der på verdensplan har godt 1.6 million medlemmer.

Takemusu Aikido Danmarks gradueringskomite udstikker retningslinjer for dan gradueringer og varetager disse gradueringer.

Medlemskabet giver os mulighed for at deltage i danske og internationale træningslejre sammen med erfarne Aikido mestre og udøvere.

Det er en stor glæde at kunne deltage i dette samarbejde. Udover muligheden for at træne sammen, knyttes der mange fine bånd og venskaber.

 

 

Mandag, Tirsdag & Torsdag kl. 20:00-21:30

Østbanegade 55, st., 2100 KBH Ø

Morten 5031 2124 - Kathrine 3121 0357